Festklänningar på nätet

Festklänningar online till schyssta priser


Känner du också ibland ett sug efter nya kläder? Helt plötsligt kan inspirationen pocka på och man får lust att shoppa lite. är du också som jag att denna gnista kan komma sent på kvällen då alla affärer är stängda? Det är då man börjar leta på nätet. Festklänningar är något av det roligaste att shoppa online tycker jag. Speciellt som man ofta kan hitta riktigt billiga. Här kommer en liten guide till festklänningar online från en som har gjort det mer än en gång!

Billiga festklänningar

Det finns två riktigt bra sätt att hitta bedårande men ändå billiga festklänningar och det är antingen att gå till H&M eller Vero Moda – båda dessa butiker har ibland helt fantastiska klänningar för så där 250 – 500 kronor. Du kan hitta riktiga catwalkkreationer, ögonmagneter eller festklänningar i sann Sex and the City-anda utan att det ens märks i plånboken. Gå dit och prova och njut eller ta en titt på deras online shop. Vill du handla festklänningar online rekommenderar jag annars Bonprix  . Så billigt så man tappar andan. Riktigt originella kläder också. Jag har åtminstone hittat billiga festklänningar och partyklänningar som du kan läsa mer om under denna sektion där som liknat något jag fantiserat om i åratal men aldrig lyckats hitta. Glammiga, damiga, fräscha – you name it!

vit_lila_klanning

Vad sägs om den här vita och lila klänningen från Bonprix – från 149 kronor? Billigare än så får man nog leta efter. Jag beställde själv denna i svart och vitt och är bara Så nöjd! Riktigt bra kvalitet, satt snyggt osv. Priset gjorde också att jag inte kunde motstå den.

Långa festklänningar

Nelly  tycker jag kan vara rätt så dyra ibland (dock inte alltid). Men de har snygga långa festklänningar, det ska erkännas! De kör på en ganska damig stil (tycker i alla fall jag) men de funkar ändå för de flesta smaker. Du kan hitta det mesta tubklänningar, festklänningar med en axel bar, de flesta färger man kan tänka sig, nät och spets, blanka material m.m.

Korta festklänningar

är du lagd åt det rockiga hållet och letar efter korta festklänningar online (och då menar jag verkligen klänningar till fester där man är verkligt uppklädd) så kan jag varmt, ja faktiskt supervarmt, rekommendera Odiumclothing. De har klänningar med korsettliknande överdel, tyllkjol nedtill, lackklänningar, spetsklänningar, gulliga, sexiga, raffiga och galna festklänningar. De flesta korta.

kort_festklanning

Den här korta festklänningen hittar ni hos Odiumclothing. För den som vill synas och stå ut lite grann. De har även mer neutrala saker. Kanske ligger deras prisnivå ganska högt men tänk på att det här är kläder som tillverkas i liten upplaga. Du kommer förmodligen vara mer ensam om dem än om du köper en klänning på t.ex. H&M.

En reaktion på ”Festklänningar på nätet

Lämna ett svar