Billiga klänningar

Billiga och snygga klänningar


En klänning som används till fest kanske man bara har på sig ett fåtal gånger. Därför vill många hitta billiga klänningar. ändå vill man se dyr ut. Hur fixar man denna motsägelse? Jag hoppas att du ska finna några smarta tips här på denna sida.

är det möjligt att hitta en billig klänning online som ser ut att vara ganska dyr? Svaret är ett rungande ja! Man måste bara tänka på rätt sätt och leta på rätt ställen. Här har jag försökt sammanfatta de bästa tricken.

En sak som jag ofta har märkt är att skärningen runt bysten är det första som avslöjar om en klänning är billig eller ej. Titta därför på det när du köper budgetklänningar. Ibland vill tillverkaren så mycket med plagget som inte är möjligt för ett lågt pris och då är det lätt hänt att de tar sig vatten över huvudet. Därmed inte sagt att det inte finns klänningar där man inte ser om de är billiga eller ej. Figursydda i stadigt material brukar vara mer benägna att inte sitta klockrent medan klänningar som är stretchiga eller lite rynkiga i regel klarar detta bättre.

Billiga klänningar till fest

 

billig_klanning_vitbillig_klanning2  billig_klanning_rod

Här ser vi tre billiga klänningar från Bonprix
. De har både vardagsklänningar och festklänningar. Den vita till vänster kostar endast 249 kronor, den glansiga i mitten så lite som 179 kronor och den röda halterneckklänningen till höger kostar även den 249. Billigare än så här är svårt att hitta.

Två andra ställen där man kan hitta riktigt billiga klänningar online är Gina Tricot och H&M. Gina Tricot är kända för att ha billig frakt, det har till och med hänt att de skickar fraktfritt om man bara beställer något litet.

billig_klanning_ginatricot

Försök hitta en billigare klänning än den här – endast 99 kronor på Gina Tricot. Festen är räddad. Och du behöver inte ens lämna huset för att köpa den.

billig_klanning3

Ellos har många riktigt billiga och halvbilliga klänningar i sin online shop. Den lilla svarta skönheten ovan kostar t.ex. 299 kronor. Tänk på att Ellos har en minimiorder på 200 kronor.

En tokigt billig klänning kan du även såklart hitta online på Tradera
. Men det kräver visst letande och bevakning. å andra sidan är det ju halva nöjet. 😉

Slutligen, världens viktigaste detalj: Berätta inte för någon att du har köpt klänningen billigt! En snygg klänning är en snygg klänning, så enkelt är det.

 

 

 

 

Lämna ett svar